Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων που αντιστοιχούν σε έσοδα ύψους 1,4 δισ. ευρώ από την... ελαχιστοποίηση

-Η κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων που αντιστοιχούν σε έσοδα ύψους 1,4 δισ. ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2015 θα είναι η βασική πρόκληση του υπουργείου Οικονομικών στην προσπάθεια της εκπλήρωσης των προαπαιτούμενων Ιουνίου- Ιουλίου, αφού το ποσό αυτό αφορά στο μεγαλύτερο μέρος του εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο νέος υπουργός Οικονομικών κατά m διάρκεια του Eurogroup της περασμένης Πέμπτης δεσμεύτηκε στους ομολόγους του της ευρωομάδας ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα των δύο υπο-δόσεων της Ε.Ε. (1 δισ. στο τέλος Ιουνίου και 1 δισ. στο τέλος Ιούλιου).
 
Πηγή BEA
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο