Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Διάθεση προγράμματος κλήσης του Web Service «Βασικά στοιχεία για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα (public)»

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

20 Ιουνίου 2014

Διαδικτυακές Υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Διάθεση προγράμματος κλήσης του Web Service «Βασικά στοιχεία για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα (public)»

Όλες οι Διαδικτυακές Υπηρεσίες (Web Services) της ΓΓΠΣ και της ΓΓΔΕ είναι διαθέσιμες στην επιλογή Δημόσια Δεδομένα/Διαδικτυακές Υπηρεσίες-Web Services του www.gsis.gr
 
Η Γ.Γ.Π.Σ. σε συνεργασία με τη Γ.Γ.Δ.Ε., ανακοίνωσε από 6/5/2014 τη λειτουργία της διαδικτυακής υπηρεσίας (web Services) για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που δίνει τη δυνατότητα ελέγχου των βασικών στοιχείων για:

1. Νομικά πρόσωπα
2. Νομικές οντότητες
3. Φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα

Η διαδικτυακή υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet.

Αναλυτική περιγραφή της υπηρεσίας καθώς και τα βήματά που πρέπει να ακολουθηθούν για την αξιοποίησή της, υπάρχουν εδώ

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για λήψη προγράμματος «ελεύθερο/δωρεάν πρόγραμμα πελάτη» (client) για Windows και Linux που διατίθεται για την άμεση εγκατάσταση και αναζήτηση στοιχείων.


Ετικέτες για αναζήτηση ΓΓΠΣ ΓΓΔΕ public


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο