Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συντονιστικό Αγωνιζομένων Καθαριστριών - «Καθαρίστριες είμαστε, όχι ηλίθιες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.06.2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΙΚ

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Σήμερα προχωρήσαμε σε αποκλεισμό των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και ζητήσαμε να μας γνωστοποιήσουν  την επίσημη θέση του κόμματος για την επαναπρόσληψή μας διότι το τελευταίο διάστημα,  ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις από τα στελέχη της. Μετά από την επίμονη στάση μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συντονιστικού μας,  με αντιπροσωπεία της Ν.Δ., επικεφαλής της οποίας ήταν ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Κωνσταντίνος Τσιμάρας.

Όπως και μερικές μέρες πριν με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ βρεθήκαμε μπροστά σε μια «νέα έκπληξη». Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Ν.Δ. κατήγγειλαν τις απολύσεις μας, αναγνώρισαν το δίκαιο του αγώνα μας και τάχθηκαν υπέρ της επαναπρόσληψής μας. Μας δήλωσαν όμως, ότι αυτό είναι υπόθεση της Κυβέρνησης και όχι των κομμάτων που την στηρίζουν.

Τους απαντάμε για άλλη μια φορά  «καθαρίστριες είμαστε, όχι ηλίθιες».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

fb : ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
http://agwnkatharistries595.wordpress.com
twitter:katharistries-ypoik


Ετικέτες για αναζήτηση καθαρίστριες


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο