Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Γ. Ορφανός «Να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης εισαγωγής προϊόντων»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ Μ.Μ.Ε.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τη γενική διευθύντρια της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, είχε στο γραφείο του ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την οικονομική δραστηριότητα και ειδικότερα, θέματα σχετικά με την κατασκευή και το αλουμίνιο. «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το πρόγραμμα ‘Εξοικονόμηση κατ’ οίκον’ καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου της παράνομης εισαγωγής προϊόντων, όπως είναι το αλουμίνιο», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός και σημείωσε πως το επόμενο διάστημα, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της ανάληψης κοινών δράσεων. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, Ελευθέριος Ταφρόγλου επισήμανε πως η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες στην Ευρώπη που διαθέτει καθετοποιημένη βιομηχανία παραγωγής αλουμινίου, εκ των οποίων το 50% των μονάδων εδρεύει στην Μακεδονία και τη Θράκη. «Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι οι ελληνικές παραγωγικές μονάδες που είναι εγκατεστημένες στις όμορες χώρες, λειτουργούν ως θυγατρικές εταιρίες», σημείωσε ο κ. Ταφρόγλου.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο