Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Επέκταση σε νέες αγορές σχεδιάζει η Singular/Logic

Tα «χαρτιά της», αναφορικά με τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το νέο έτος (2007), θα ανοίξει σύντομα η διοίκηση της νέας εταιρείας, που προέκυψε από τη συνένωση των δυνάμεων LogicDIS και Singular...

Tα «χαρτιά της», αναφορικά με τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το νέο έτος (2007), θα ανοίξει σύντομα η διοίκηση της νέας εταιρείας, που προέκυψε από τη συνένωση των δυνάμεων LogicDIS και Singular.

Mετά την επιτυχημένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 56 εκατ. ευρώ με τη συνδρομή εγχώριων και ξένων επενδυτών, η διοίκηση της νέας Singular/Logic στρέφει το ενδιαφέρον της στην έξοδο της εταιρείας από την επιτήρηση, αλλά και στην επέκταση των δραστηριοτήτων εκτός συνόρων. Σημειώνεται ότι στον ισολογισμό της χρήσης του 2006, τα EBITDA τόσο του ομίλου όσο και της μητρικής πρόκειται να εμφανιστούν θετικά, ενώ ενισχυμένα αναμένονται και τα ίδια κεφάλαια, γεγονός που σηματοδοτεί τη «νέα οικονομική πνοή» και δεν αποκλείεται, εντός του επόμενου διαστήματος, η διοίκηση να επιτύχει άρση της επιτήρησης.

Πλάνο
Στελέχη της αγοράς προβλέπουν ότι το επιχειρηματικό πλάνο που ήδη εφαρμόζει η διοίκηση από το 2006, θέτει τη βάση για την είσοδο της εταιρείας σε κερδοφόρες χρήσεις από το 2007 και μετά, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κατά το 2007 η Singular/Logic να απασχολήσει την αγορά με ιδιαίτερα σημαντικές ειδήσεις, τόσο επιχειρηματικού όσο και επενδυτικού χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά στο εξωτερικό, οι στόχοι της εταιρείας ξεκινούν από την αγορά των Bαλκανίων όπου υπάρχουν θυγατρικές σε Pουμανία και Bουλγαρία, που μέχρι πρότινος είχαν μικρή δραστηριότητα και μπορούν πλέον και θα αποτελέσουν τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη. Eπιπρόσθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση διερευνά από καιρό την ανάληψη μεγάλων έργων στο εξωτερικό -και συγκεκριμένα στη Mέση Aνατολή- γεγονός που αν επιβεβαιωθεί θα ενισχύσει τόσο την επιχειρηματική όσο και οικονομική πορεία της εταιρείας.

Διεκδίκηση έργων
Για την εγχώρια αγορά, έμφαση εξακολουθεί να δίνεται στη διεκδίκηση μεγάλων έργων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο η εταιρεία διεκδικεί έργα δημοσίου ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ, υλοποιεί έργα ύψους περίπου 15 εκατ. και αναμένει την έναρξη υλοποίησης έργων ύψους 25 εκατ. περίπου, τα οποία πρόκειται να ολοκληρωθούν εντός της επόμενης διετίας.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο