Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μείωση Ε.Φ.Κ. προωθεί το Υπ. Οικ.

«Αν αρχίσουν οι αναστολές σε διάφορα θέματα όπως η διαθεσιμότητα, τότε η διαπραγμάτευση για τους φόρους θα ζορίσει» προειδοποιεί το στέλεχος του ΥΠΟΙΚ.

Τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15 με 20%, αλλά και μία νέα ρύθμιση για φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το δημόσιο, προωθεί το οικονομικό επιτελείο στην διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Όπως τόνισε στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, η συζήτηση αυτή θα ανοίξει υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τα δημόσια οικονομικά και θα εφαρμόζονται οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Το ίδιο στέλεχος επισήμανε τον κίνδυνο για την πορεία του προγράμματος από την αποστασιοποίηση ορισμένων υπουργών από αυτά που έχουν συμφωνήσει οι προκάτοχοι τους. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αν αρχίσουν οι αναστολές σε διάφορα θέματα όπως η διαθεσιμότητα, τότε η διαπραγμάτευση για τους φόρους θα ζορίσει.»


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΦΚ τρόικα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο