Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εγγραφή των μελών - λογιστών φοροτεχνικών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ο.Ε.Ε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εγγραφή των μελών - Λογιστών Φοροτεχνικών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες


Τα μέλη μας – λογιστές φοροτεχνικοί θα έχουν την δυνατότητα εγγραφής στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΕΕ με την παρακάτω διαδικασία:

Εισέρχονται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΕΕ στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Στη συνέχεια εκτυπώνουν και υπογράφουν την αίτηση εγγραφής , την οποία υποχρεούνται να καταθέσουν στο αρμόδιο Περιφερειακό τμήμα (που ανήκουν) ή στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ (εφόσον είναι κάτοικοι Αττικής ή νήσων Αργοσαρωνικού και Κυκλάδων) ή να αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ ή στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος στο οποίο ανήκουν, αναγράφοντας την ένδειξη «Εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΕΕ». Η κατάθεση από άλλο πρόσωπο θα πρέπει να συνοδεύεται από εξουσιοδότηση, η οποία πρέπει να φέρει και το γνήσιο της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος λογιστή.

Ο ενδιαφερόμενος στη συνέχεια παραλαμβάνει (αυτοπροσώπως ή με σχετική εξουσιοδότηση) από τον αρμόδιο υπάλληλο του ΟΕΕ τον προσωπικό του κλειδάριθμο και υπογράφει το σχετικό αποδεικτικό παραλαβής. Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής υπάρχει δυνατότητα αποστολής του κλειδαρίθμου μέσω των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ των ΕΛΤΑ μετά από επικοινωνία με το ΟΕΕ [email protected].

Μετά την παραλαβή του κλειδαρίθμου ο ενδιαφερόμενος ενεργοποιεί τον λογαριασμό του για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τη διεύθυνση http://www.oe-e.gr/kleidarithmos. (Ο λογαριασμός ενεργοποιείται κάνοντας χρήση του ΑΦΜ και του κλειδαρίθμου που έλαβε).

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή και η ενεργοποίηση του χρήστη, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εισόδου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΕΕ με τους κωδικούς του.

Η πρώτη παρεχόμενη ηλεκτρονική υπηρεσία θα είναι η υποβολή της Υπεύθυνης Δήλωσης η οποία θα ενεργοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014.


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΕΦΚΑ
  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο