Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ EXPRESS ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΑΣ

Έτοιμη προς διάθεση είναι η νέα αυτόνομη εφαρμογή Express ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ, βασισμένη σε πλατφόρμα microsoft dotnet καλύπτει ολοκληρωμένα και με απλό τρόπο τον υπολογισμό του ελάχιστου κόστους οικοδομής, τη διαχείριση του αρχικού και τελικού πίνακα και την εκτύπωση όλων των ...

Έτοιμη προς διάθεση είναι η νέα αυτόνομη εφαρμογή Express ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ, βασισμένη σε πλατφόρμα microsoft dotnet καλύπτει ολοκληρωμένα και με απλό τρόπο τον υπολογισμό του ελάχιστου κόστους οικοδομής, τη διαχείριση του αρχικού και τελικού πίνακα και την εκτύπωση όλων των απαραίτητων εγγράφων που απαιτεί η νομοθεσία για κατάθεση τους στην οικονομική εφορία του υπόχρεου.
 
Χωρίς ρυθμίσεις στους εκτυπωτές, χωρίς αναζήτηση των εντύπων η εφαρμογή υπολογίζει και εκτυπώνει αυτοματοποιημένα μέσα από μία μόνο οθόνη τα παρακάτω έντυπα :
 
Αρχικός - Τελικός  Πίνακας
Δήλωση εργασιών που έγιναν στην οικοδομή
Κατάσταση Παραστατικών Τελικού Πίνακα

Τελική τιμή εφαρμογής με το ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής curier 60,00 ευρώ

για αναλυτική video παρουσίαση με εικόνα και ήχο ή παραγγελία επιλέξτε Express ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ από την ενότητα Προιόντα ή επίλεξτε  εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο