Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο 58% οι πληρωμές του Γ΄ ΚΠΣ

Σε αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο υποχρεώνεται η κυβέρνηση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έως το 2009 πληρωμές 13,6 δισ. ευρώ στα επιχειρησιακά προγράμματα του Γ’ ΚΠΣ και να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέων απωλειών λόγω του κανόνα ν+2...

Σε αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο υποχρεώνεται η κυβέρνηση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έως το 2009 πληρωμές 13,6 δισ. ευρώ στα επιχειρησιακά προγράμματα του Γ’ ΚΠΣ και να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέων απωλειών λόγω του κανόνα ν+2.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Οικονομίας (30-12-2006) οι συνολικές πληρωμές στο Γ’ ΚΠΣ διαμορφώνονται σε 18,7 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 58% της αναθεωρημένης δημόσιας δαπάνης ύψους 32,4 δισ. ευρώ.

Το υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε ότι για το 2006 απεφεύχθη ο κίνδυνος απώλειας κοινοτικών πόρων, ενώ την ερχόμενη διετία θα πρέπει να δεσμευτούν –μέσω νέων συμβάσεων– κονδύλια 3,3 δισ. ευρώ.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο