Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

«Ήρθε η μεγάλη ώρα ...»

Είναι η μεγάλη στιγμή για την Ελληνική Οικονομία είναι η μεγάλη στιγμή να αλλάξει ολόκληρη η φιλοσοφία και η νοοτροπία της Διοίκησης, ήρθε επιτέλους η στιγμή ένας από εμάς, ένας πραγματικός Φοροτεχνικός να αναλάβει τα ηνία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, τέρμα πια στα ανδρείκελα, που νομίζουν ότι κυβερνάνε τόσα χρόνια και καβαλώντας το καλάμι δίνουν εντολές και διαμορφώνουν το μαύρο τοπίο ......

Η θέση ανήκει σε εμάς ώστε να διαμορφώσουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να βάλουμε τις βάσεις ώστε η χώρα μας να βρει το δρόμο προς την πραγματική Ανάπτυξη που ψάχνουμε.....

Μόνο ένας από εμάς μπορεί να τα καταφέρει γιατί θα καταλαβαίνει τις προσπάθειές μας και θα είμαστε αλλά και θα είναι δίπλα μας σε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε για να σηκώσουμε στις πλάτες μας όλο το βάρος ......της Οικονομίας. Ήρθε λοιπόν η Μεγάλη ώρα ............

ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Ο.Λ.Π
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Κ.Ο

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο