Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Σύντομα στην υπηρεσία των μελών του και των πολιτών οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Οικονομικού Επιμελητηρίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Π   Ρ   Ο   Σ   Κ   Λ   Η   Σ   Η


Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση

“Των νέων ψηφιακών υπηρεσιών του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος προς τα Μέλη του και τους Πολίτες”

Η παρουσίαση θα γίνει στις 12:00, την Τρίτη 17 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Amalia Hotel Athens Αιθ. Jasmin - Ισόγειο (Λεωφ. Βασ. Αμαλίας   10)

(Κάντε κλικ εδώ για την πρόσκληση)

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας
Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ ψηφιακές υπηρεσίες


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο