Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δύο δημοσιογράφους ψάχνει το Ο.Ε.Ε. για να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωσης των μέσων του

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του Υπ.Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία το ΟΕΕ θα απασχολεί δύο δημοσιογράφους για την κάλυψη του μηνιαίου περιοδικού «Οικονομικά Χρονικά» και του τριμηνιαίου επιστημονικού περιοδικού που εκδίδει το Ο.Ε.Ε.

Η απόφαση ορίζει :

Καθορίζουμε σε δύο (2) τον αριθμό των φυσικών προσώπων δημοσιογράφων, στα οποία μπορεί να ανατεθεί με σύμβασης μίσθωσης έργου από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) το έργο της δημοσιογραφικής κάλυψης του μηνιαίου περιοδικού «Οικονομικά Χρονικά» και του τριμηνιαίου επιστημονικού περιοδικού που εκδίδει το Ο.Ε.Ε.

Η χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου ορίζεται σε ένα έτος από την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων. Η αμοιβή εκάστου δημοσιογράφου ανέρχεται στο ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων Ευρώ (15.000 €), (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), η οποία είναι δυνατόν να καταβάλλεται τμηματικά και θα βαρύνει τον κωδικό 0415 με ονομασία «Αμοιβές συγγραφέων και συντακτών» των προϋπολογισμών του Ο.Ε.Ε. ετών 2014 και 2015 (για το υπόλοιπο ποσό της συμβατικής υποχρέωσης, που αντιστοιχεί στο μέρος του έργου που θα εκτελεστεί το 2015).

Η δαπάνη θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από ίδια έσοδα του εν λόγω νομικού προσώπου, το οποίο είναι φορέας εκτός γενικής κυβέρνησης και δεν επιχορηγείται άμεσα από τον τακτικό προϋπολογισμό.

Ως τόπος εκτέλεσης του έργου ορίζεται η Αθήνα.

Η εκτέλεση του έργου δεν ανάγεται στον κύκλο των συνήθων καθηκόντων των υπαλλήλων του Ο.Ε.Ε. και η ανανέωση ή παράταση των συμβάσεων μίσθωσης έργου απαγορεύεται και είναι αυτοδικαίως άκυρες.

Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου για την ειδικότητα δημοσιογράφοι, δεν υποκρύπτουν σχέση εξαρτημένης εργασίας και δεν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και δεν υφίσταται υποχρέωση του εργοδότη για ασφάλιση του αναδόχου σε φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης.


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο