Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών ν. Χανίων - Απαιτείται παρέμβαση Πρωθυπουργού για το θέμα των φορολογικών δηλώσεων

Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων
Διεύθυνση:
Β. Κορνάρου 30 και Αποκορώνου
Χανιά, Κρήτη 731 00
Ελλάδα
Τηλέφωνα: 2821071581 - 2821051769
Fax: 2821052254 - 2821034670

Προς:
Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά
Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη.
Γ.Γ.Δ.Ε κ Χατζάκη

Κοινοποίηση:
Βουλευτές Χανίων
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Χανιά 11/06/2014
Αρ. Εξερχομένου: 624/11-6-2014

Θέμα: Απαιτείται παρέμβαση Πρωθυπουργού για το θέμα των Φορολογικών Δηλώσεων

Κύριοι, δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει να υπολειτουργεί ή να μην λειτουργεί καθόλου, το λειτουργικό σύστημα Taxis πάνω στο οποίο:
α) βασίζεται η εργασία όλων των λογιστών φοροτεχνικών της Ελλάδας και
β) βασίζεται όλη η φορολογική πολιτική της Χώρας.

Επειδή το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και για αποφυγή της κάθε είδους γελοιοποίησης των διαδικασιών, αν δεν μπορεί να βγάλει άκρη το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να επέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να προβείτε άμεσα στις εξής ενέργειες:
Α) Να διορθώστε άμεσα το λειτουργικό σύστημα της Γ.Γ.Π.Σ.
Β) Να προβείτε άμεσα, τώρα, στην επαναπροσδιορισμό των ημερομηνιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των πολιτών και να ακυρώστε άμεσα την υποχρέωση υποβολής μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων μήπως και αποφευχθεί η κατάρρευση των πάντων.

Στις παραπάνω προτάσεις πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή επειδή αυτές προέρχονται από επαγγελματίες που εργάζονται από το πρωί έως και μετά τα μεσάνυκτα, άρα από γνώστες της κάθε λεπτομέρειας του προβλήματος και εξ αυτού του λόγου σας προειδοποιούν.

Όσο για το αν προλαβαίνουν να υποβληθούν 4.000.000 δηλώσεις σε 18 ημέρες (με τις Κυριακές και τα ξημερώματά τους) το αφήνουμε στην δική σας κρίση.

Η μη επίδειξη ΑΜΕΣΗΣ προσοχής στα προαναφερόμενα ή η συνέχιση της εξευτελιστικής και αηδιαστικής πρακτικής της ανακοίνωσης λύσεων την τελευταία στιγμή, [υποθάλποντας έτσι ένα νοσηρό κλίμα που έπρεπε να έχει εξαφανισθεί πολλά χρόνια πριν από την Χώρα μας], θα δημιουργήσει εκρηκτικές και σίγουρα ζημιογόνες καταστάσεις για όλους μας.
Ελπίζουμε, κάποια στιγμή, να ακούγετε ΚΑΙ η γνώμη αυτών που εργάζονται και βιώνουν στην πράξη τα όσα συμβαίνουν σʼ αυτήν την χώρα.

Η αλήθεια είναι ότι ελπίζουμε.

Μ ε ε κ τ ί μ η σ η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος
Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος

Ο Αντιπρόεδρος
Κυπραίος Κωνσταντίνος

Ο Γραμματέας
Κελάκης Μιχαήλ

Ο Ταμίας
Παπαδάκης Ιωάννης

Το Μέλος
Πετράκης Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο