Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Διαμαρτυρία Λογιστικού Συλλόγου Σύρου και Τήνου για τις υπηρεσίες TAXISnet - Παράταση φορολογικών δηλώσεων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝΟΥ, ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Γ.Παπανδρέου 8, Ερμούπολη. Τηλ.22810-88285, 22810-80404. E-mail: [email protected]

ΠΡΟΣ :

1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10 ΤΚ 10184 ΑΘΗΝΑ, email: [email protected], [email protected]
2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10 ΤΚ 10184 ΑΘΗΝΑ, email: [email protected]
3. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, e-mail: [email protected] 4. Γ.Γ.Π.Σ, [email protected]

KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: TAXHEAVEN, [email protected]gr

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TAXISNET – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την χθεσινή ανακοίνωση της ΓΓΠΣ σχετικά με την προσωρινή παύση λειτουργίας της ηλεκτρονικής υποβολής φορολογικών δηλώσεων από τις 14:00 έως 14:30. Είναι τουλάχιστον άτοπο, τη στιγμή που διανύουμε την τρίτη συνεχόμενη ημέρα πλήρους δυσλειτουργίας της εφαρμογής να μας ανακοινώνεται τέτοια ενημέρωση. Πολύ φοβόμαστε ότι στη ΓΓΠΣ μάλλον δεν έχουν λάβει γνώση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος.

Για το λόγο αυτό διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και απαιτούμε να δοθεί ΑΜΕΣΑ παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων και Ε9 για εύλογο χρονικό διάστημα, με βασική προϋπόθεση την ομαλή και συνεχή λειτουργία του συστήματος, έτσι ώστε να δουλέψουμε σε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Φρέρης Μάρκος

Ο Γενικός Γραμματέας
Δαέλης Γεώργιος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο