Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Εμπλοκή για τις νέες απολύσεις με διαιτητή το Σαμαρά

Στο Μαξίμου Μητσοτάκης - Λοβέρδος

Εμπλοκή φαίνεται ότι παρουσιάζεται στις αποφάσεις που καλείται να λάβει άμεσα η κυβέρνηση, καθώς οι νέοι υπουργοί φαίνεται να αιφνιδιάστηκαν από όσα τους περιμένουν και κυρίως από τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων για τις οποίες είναι ξεκάθαρος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα η κόντρα είναι μεγάλου μεγέθους ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και το νέο υπουργό Παιδείας Α. Λοβέρδο και ο πρωθυπουργός του κάλεσε στο γραφείου του.
 
Ο κ. Μητσοτάκης μοιάζει αμετακίνητος από τη θέση ότι πρέπει να τηρηθεί η έως τώρα συμφωνία και να επαναπροκηρυχθούν οι θέσεις για περίπου 500 διοικητικούς υπαλλήλους στα ΑΕΙ, ώστε οι υπόλοιποι να αποχωρήσουν και να επιτευχθεί ο στόχος για 15.000 απολύσεις τη διετία 2013-2014.
 
Ο κ. Λοβέρδος στον αντίποδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, ζητεί πλήρωση των οργανογραμμάτων των πανεπιστημίων, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να προκηρυχθούν περισσότερες από 800 θέσεις, άποψη με την οποία είχε συνταχθεί και ο προκάτοχός του κ. Κ. Αρβανιτόπουλος.
 
Η διαφωνία έχει πλέον φθάσει στο Μαξίμου και αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων μεταξύ των κ. Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου.
 
Μάλιστα λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε εκτάκτως στο Μαξίμου Μητσοτάκη-Λοβέρδο για την κόντρα με τις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα. Παρών είναι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Πηγή: news.gr


Ετικέτες για αναζήτηση απολύσεις Μητσοτάκης Σαμαράς


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο