Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Ενημέρωση υποψήφιων νέων ελευθέρων επαγγελματιών για το πρόγραμμα καινοτομίας του Ο.Α.Ε.Δ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθνικής Αντίστασης 8, Άλιμος, Τ.Κ: 174 56, e mail: [email protected]

Αθήνα, 11-6-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Οργανισμός ενημερώνει τους υποψήφιους νέους ελεύθερους επαγγελματίες ότι για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επιχειρηματικών σχεδίων, που έχουν υποβάλει στα πλαίσια του προγράμματος με διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα Νέων με έμφαση στην καινοτομία» (Αρ. Δημ. Πρόσκλησης 9/2013), οι αρμόδιες Υπηρεσίες Απασχόλησης (ΚΠΑ2) έχουν ήδη προβεί στη διαδικασία της έγγραφης ενημέρωσής τους.

Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά, θα πρέπει να απευθύνονται στην αρμόδια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της αρχικής τους αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις περιπτώσεις που κατά την υποβολή της αίτησης υπαγωγής οι υποψήφιοι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είχαν προβεί σε έναρξη εργασιών, υπάρχει προθεσμία εξήντα (60) ημερών από την έγγραφη ενημέρωση της θετικής αξιολόγησης του επιχειρηματικού τους σχεδίου για την έναρξη εργασιών στην αρμόδια ΔΟΥ και για την υποβολή της Συμπληρωματικής Αίτησης (η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr – Επιχειρηματικότητα 2.000 ανέργων νέων έως 35 ετών με έμφαση στην καινοτομία).


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΑΕΔ καινοτομία


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο