Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Λ.Σ.Α. - Επικοινωνία με τη Γ.Γ.Π.Σ.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231. Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310, [email protected], www.lsa.gr

Προς:
TaxHeaven, Κόμβος φορολογικής και λογιστικής ενημέρωσης

Κοινοποίηση:
Γεν. Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, κ. Τσαβδάρη Χάρη

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2014

Θέμα: «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ Γ.Γ.Π.Σ.»

Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από επικοινωνία με τη Γ.Γ.Π.Σ. και με τη Δ.Ε.Η. στο 10504 (βλάβες), το Taxisnet δε λειτουργούσε γιατί έπεσε το ρεύμα, λόγω προβλήματος του μετασχηματιστή του Taxisnet. Δεν ήταν ευθύνη της Δ.Ε.Η..

Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Οι πιο απλοί Datacenter (tier 1) δε δικαιολογείται, βάσει του επισυναπτόμενου, να βγαίνουν εκτός λειτουργίας. Ο datacenter της ΓΓΠΣ είναι freetier, δηλ. δεν υπάρχει πιστοποίηση.

Παρακαλούμε, όπως προβείτε σε εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.

Υ.Γ. Ο Λ.Σ.Α. επιμένει ότι, με αυτό το ρυθμό και με αυτό τον τρόπο, είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η υποβολή των δηλώσεων μέχρι το τέλος του μήνα, με το δεδομένο ότι για την ολοκλήρωσή τους απαιτείται η αποστολή περίπου 185.000 δηλώσεων ημερησίως.


Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                       
Κυριακόπουλος Νικόλαος                         

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο