Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης: Επιστολή για Taxis

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
Hλία Ζερβού 19,Αργοστόλι
Τηλ.2671027527
Email: [email protected]

Προς κ.Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη
Κοιν.υφυπουργό Οικονομικών Χ.Μαυραγάνη
Αναπληρωτή Γεν.γραμματέα εσόδων

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος μας αναγκάζει δυστυχώς να ζητήσουμε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων αυτών.

Σε ένα χρονικό σημείο όπου οι φορολογούμενοι σπεύδουν στα λογιστικά γραφεία για τις δηλώσεις τους, το taxis αδυνατεί να ανταποκριθεί με αποτέλεσμα να χάνουμε το χρόνο μας προσπαθώντας μάταια να στείλουμε έστω και μία δήλωση.

Ενώ τα προβλήματα λειτουργίας έχουν ξεκινήσει από εχθές και συνεχίζονται αδιάλειπτα και σήμερα, εντύπωση και προβληματισμό προκαλεί η ΓΓΠΣ με την ανακοίνωση της για προσωρινή παύση λειτουργίας από 14:00-14:30.

Προφανώς δεν έχουν εικόνα του προβλήματος ή δεν έχουν τη δυνατότητα διαχείρισης των συστημάτων.


ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 11 Ιουνίου 2014

Για το ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μ.ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ.ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ
Σ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ

ΜΕΛΟΣ
Π.ΤΖΑΝΝΑΤΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο