Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ. Γιακουμάτος: Εντολή Σαμαρά η μείωση τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης

"Σε δυο μήνες θα υπάρχουν αποτελέσματα στη μείωση των τιμών", δήλωσε o νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος χαρακτήρισε ως πρωταρχικό στόχο την μείωση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Ant1", σημείωσε ότι η μείωση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης είναι "εντολή Σαμαρά"  ενώ έδωσε προτεραιότητα στο "ψωμί, το τυρί, την ελιά και το γάλα". Διευκρίνισε πάντως ότι δεν μιλάμε για πλαφόν στις τιμές.

Ο κ. Γιακουμάτος είπε εξάλλου σε συνέντευξη που παραχώρησε και στον "ΣΚΑΙ" ότι δεν θα δώσει τη μάχη του τελάρου. "Εγώ λέγομαι Γιακουμάτος και όχι Κουλούρης", είπε χαρακτηριστικά. "Άλλο Λωζάνη και άλλο Κοζάνη", πρόσθεσε.

 "Σε 15 ημέρες θα έχουμε μια πρώτη εικόνα", δεσμεύτηκε ο υπουργός, ενώ ζήτησε 3 μήνες προθεσμία για να τον κρίνει ο λαός τονίζοντας πως δεν μπορεί να βασιλεύει η αισχοκέρδια.

Δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για ενότητα κάλεσε τους βουλευτές από όλες τις παρατάξεις να "βάλουν τις δυνάμεις τους" ώστε να γίνει δυνατή η επίτευξη του σκοπού.

Πηγή enikos.gr


Ετικέτες για αναζήτηση ψωμί γάλα είδη πρώτης ανάγκης


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο