Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Φλωράτος: 215 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα έχει καταλογίσει σε λίγους μήνες το Σ.Δ.Ο.Ε. - 500 άτομα έχουν ελεγχθεί από την λίστα Λαγκάρντ

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ελεγχθεί βρίσκονται 500 από τα 2.062 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, με τον διευθυντή της κεντρικής υπηρεσίας του Σώματος να σημειώνει πως πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί σε βάρος και των 500 ονομάτων.

Διακόσια-δεκαπέντε (215) εκατομμύρια ευρώ έχουν καταλογιστεί από το ΣΔΟΕ ως πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις κατά τους τελευταίους μήνες, όπως δήλωσε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας του Σώματος, Θεόδωρος Φλωράτος.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ελεγχθεί βρίσκονται 500 από τα 2.062 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, με τον κ. Φλωράτο να σημειώνει πως πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί σε βάρος και των 500 ονομάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι γνωστός οδοντίατρος από την περιοχή της Βούλας, σε βάρος του οποίου εντοπίστηκε φοροδιαφυγή ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Φλωράτος προσέθεσε ότι οι έλεγχοι όσον αφορά και τα υπόλοιπα 1.562 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ θα έχουν ολοκληρωθεί έως το Σεπτέμβριο, και τα αποτελέσματα των ελέγχων θα σταλούν στους οικονομικούς εισαγγελείς, οι οποίοι προΐστανται της έρευνας.

Επισήμανε πως σε εξέλιξη βρίσκονται περισσότεροι από 20.000 έλεγχοι για τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα Λιχνεστάιν και τη λίστα εμβασμάτων στο εξωτερικό.

Τέλος, ο κ. Φλωράτος δήλωσε πως ένα μεγάλο μέρος του συνόλου των βεβαιωμένων προστίμων έχει πληρωθεί από τους οφειλέτες.


Πηγή: http://www.skai.gr


Ετικέτες για αναζήτηση ΣΔΟΕ Λαγκάρντ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο