Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Θεοχάρης: Κανένας δεν είχε το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ

Θεοχάρης: Κανένας δεν είχε το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ

«Η απόφαση (σ.σ παραίτησης) είναι δική μου» διευκρίνισε ο κ. Θεοχάρης.

Έντονο συγκινησιακό κλίμα επικράτησε κατά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του τέως γγ. Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του δευτέρου.

Ο τέως γγ. Δημοσίων Εσόδων τόνισε ότι δεν έχει πάρει κανένα φορολογικό μέτρο, και τα μέτρα τα έχει λάβει όλα η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.

«Η απόφαση (σ.σ παραίτησης) είναι δική μου» διευκρίνισε ο κ. Θεοχάρης, προσθέτοντας όμως ότι «κανένας δεν είχε το ανάστημα να μού ζητήσει να παραιτηθώ, δεν έχω κάνει τίποτε που να το σκέφτομαι δεύτερη φορά».

«Δεν νιώθω εξιλαστήριο θύμα γιατί δεν έχω κάνει κάτι στον τομέα μου, για να το νιώσω... Αν κάποιοι ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα, ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα» πρόσθεσε.

«Το κυνήγι της μεγάλης φοροδιαφυγής γίνεται, μόνο αν κτίσουμε θεσμούς για να διορθωθούν τα κακά της Δημόσιας Διοίκησης» επισήμανε ο τέως γενικός γραμματέας.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Στουρνάρας εξήρε το έργο του Χάρη Θεοχάρη.

Η παραίτηση Θεοχάρη αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους, και φαίνεται να προήλθε μετά από διαφωνίες του με κυβερνητικά στελέχη με αφορμή συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αποχώρηση του γγ. Εσόδων έχει ήδη ενημερωθεί η τριμερής.

Πηγή: http://www.skai.gr/
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο