Ειδήσεις Τεχνολογία

Microsoft: Η πειρατεία των Vista θα σταματήσει

Ένα ξεχωριστό update διέθεσε η Microsoft μέσω της υπηρεσίας Windows update στην προσπάθειά της να σταματήσει όσους...έχουν ήδη βρει τρόπο να προσπεράσουν το στάδιο του activation στα Windows Vista. Το πιο διαδεδομένο crack μέχρι στιγμής αφορούσε τη χρήση ...

Ένα ξεχωριστό update διέθεσε η Microsoft μέσω της υπηρεσίας Windows update στην προσπάθειά της να σταματήσει όσους...έχουν ήδη βρει τρόπο να προσπεράσουν το στάδιο του activation στα Windows Vista. Το πιο διαδεδομένο crack μέχρι στιγμής αφορούσε τη χρήση τμημάτων του λειτουργικού στις εκδόσεις beta ή στην RC και το πέρασμά τους στην τελική, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια νέα έκδοση, η οποία ονομάστηκε από τη Microsoft frankenbuild (η παραπομπή στον Frankenstein είναι προφανής).


Τα Windows Vista θα χρησιμοποιήσουν τον ανανεωμένο client Windows Update για να αναγκάσουν τα frankenbuild συστήματα να περάσουν από την κανονική διαδικασία validation.

"Η πειρατεία εξελίσσεται και έκανε το αναμενόμενο άλμα από τα Windows XP στα Windows Vista", δήλωσε ο David Lazar, διευθυντής του τμήματος Genuine Windows στο CNET News.com. "Ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τρόπους παράκαμψης της ενεργοποίησης των Windows Vista".

Η δήλωση της εταιρείας ήταν ακόμα πιο αναλυτική. "Με τη σειρά των ενεργειών στις οποίες προχωρούμε τώρα, ελπίζουμε ότι από τη μια θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους απατεώνες ή όσους θα ήθελαν να ακολουθήσουν παρόμοια τακτική, και από την άλλη θα προστατέψουμε τους νόμιμους πελάτες μας και θα σταματήσουμε την περαιτέρω διανομή τέτοιων (πειραγμένων) προϊόντων".

Πηγή e-portal.gr
 
 

 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο