Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

H HOL... τετραπλασιάζει!

Η Hellas OnLine ανακοίνωσε μια προσφορά που δίνει στους καταναλωτές μεγάλες ταχύτητες ADSL, μέσα από το δίκτυο της...

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, όσοι χρήστες προμηθευθούν το πακέτο ADSL hiBOX και η τηλεφωνική τους γραμμή βρίσκεται εντός των περιοχών στις οποίες έχει διαθεσιμότητα το εκτεταμένο δίκτυο της HOL, θα δουν τις ταχύτητες πρόσβασης να τετραπλασιάζονται και να φτάνουν μέχρι και τα 8Mbps.

Η προσφορά τετραπλασιασμού των ταχυτήτων, ισχύει συμπληρωματικά της ισχύουσας προσφοράς για το hiBOX με την οποία όλοι οι αγοραστές του πακέτου κερδίζουν 2 μήνες δωρεάν για όλες τις ταχύτητες. Έτσι, επιπλέον της προσφοράς, οι ταχύτητες πρόσβασης τετραπλασιάζονται φτάνοντας μέχρι και τα 8Mbps, με τιμές που ξεκινούν από 16,35/μήνα.

Οι προσφορές της HOL διαμορφώνονται ως εξής:

Ταχύτητα κυκλώματος ΟΤΕ  - Προσφορά HOL x4  - Μέση μηνιαία χρέωση

768kbps - 3Mbps - 16,35

1024kbps - 4Mbps - 19,97

2048kbps - 8Mbps - 32,42

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Η προσφορά διατίθεται μόνο μέσα από το δίκτυο της Hellas OnLine, με 40 κόμβους ήδη σε λειτουργία και μήκος που ξεπερνά τα 550χλμ.
Το δίκτυο της HOL καλύπτει πάνω από το 70% του πληθυσμού της Αθήνας και συγκεκριμένα, ολόκληρο το κέντρο της πόλης και περιοχές όπως οι Αμπελόκηποι, τα Πατήσια, τα Εξάρχεια και το Παγκράτι, μεγάλους δήμους στα Βόρεια Προάστια [Μαρούσι, Χαλάνδρι, Ν.Ιωνία], στα νότια [Καλλιθέα, Ν.Κόσμο, Τερψιθέα, Καλαμάκι, Ηλιούπολη, Φάληρο], καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του Πειραιά.

Για τη διαθεσιμότητα της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Hellas OnLine στο 13844 ή να επισκέπτονται το website της εταιρείας. 
 
 
 
  
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο