Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν αλλάζουν οι προθεσμίες δηλώσεων και Ε9 - Διαμαρτυρία «διαθέσιμης» καθαρίστριας στον Χ. Θεοχάρη που επισκέφτηκε την Α' Δ.Ο.Υ. Λάρισας

Την μεταστεγασμένη Α ΔΟΥ Λάρισας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Γ.Γ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης για να δει από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις της εφορία.

Έκπληκτος όμως μπαίνοντας στην εφορία είδε μια από τις 300 καθαρίστριες που είναι σε διαθεσιμότητα να του κάνει έκκληση να λύσει το πρόβλημα τους. Όπως υποστηρίζει η καθαρίστρια και στο video που ακολουθεί η απόφαση ήταν άδικη.

Για τα έσοδα ο κ. Θεοχάρης τόνισε «Η δυσκολία του κόσμου είναι δεδομένη,υπάρχουν πολλά προβλήματα. Το κατανοώ προσπαθούμε να δείξουμε την ευελιξία που χρειάζεται. Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν έχουν τα χρήματα στο σακούλι κάνουν αιματηρές θυσίες για να ανταπεξέλθουν. Πρέπει να δείχνουμε αποτελεσματικότητα για να μην υπάρχουν νέα μέτρα».

Για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων ο Γ.Γ Εσόδων τόνισε ότι «οι ημερομηνίες ειναι δεδομένες» και ζήτησε από τους φορολογουμένους να μην σπεύσουν τελευταία στιγμή.

Για την κατάθεσης Ε9 επιβεβαίωσε ότι η προθεσμία λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Για ενδεχόμενη απομάκρυνση του κ. Στουρνάρα από το υπουργείο ο Χάρης Θεοχάρης δεν θέλησε να πεί το παραμικρό.Πηγή http://www.larisanew.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο