Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Διοργάνωση εκδηλώσεων της Γ.Γ.Δ.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - email: [email protected]

Αθήνα 29.5.2014
Αρ. Πρωτ.: 516

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ.Δ.Ε. ΣΕ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προβαίνει στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη στις 29.5.2014 και στην Αθήνα στις 4.6.2014 με θέματα προς συζήτηση:

1. Την ορθή συμπεριφορά Δημοσίων Υπαλλήλων και σχέσης Κράτους – Πολίτη.

2. Τον Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας στην Γ.Γ.Δ.Ε. και

3. Την καταπολέμηση της διαφθοράς στη Γ.Γ.Δ.Ε.

Η ΠΟΕ –ΔΟΥ χαιρετίζει την οποιαδήποτε πρωτοβουλία έχει να κάνει με την παραπάνω θεματολογία για τον απλούστατο λόγω του ότι :

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης του Κράτους, υπηρετούν τον λαό, οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην πατρίδα.

Χαιρετίζει επίσης την όποια πρωτοβουλία έχει να κάνει με την επιμόρφωση, την ύπαρξη και λειτουργία εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα οποία κρίνονται απαραίτητα ,περισσότερο σήμερα παρά ποτέ, με την ύπαρξη σωρείας Νόμων και Νομοθετικών Διατάξεων, που σχεδιάζονται και επιβάλλονται έξω από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Πλήν όμως όλα αυτά θα κινούντο στην σωστή κατεύθυνση τότε και μόνο τότε όταν οι εντολείς ενδιαφερόντουσαν για την ευημερία της κοινωνίας των ανθρώπων και όχι των αριθμών, μεριμνούσαν για δίκαιο φορολογικό σύστημα, την εργασία, τον κόπο και τον ιδρώτα του κάθε εργαζόμενου και δεν προέβαιναν σε απολύσεις εάν σεβόντουσαν πρώτα αυτοί και πάνω από όλους τους Νόμους του Κράτους και πειθαρχούσαν στις αποφάσεις δικαστηρίων.

Τονίζει επίσης ότι σε κάθε άλλη περίπτωση η μη εκπλήρωση των παραπάνω, τόσο από την σημερινή Πολιτική Ηγεσία, όσο και από την εκάστοτε, οδηγεί μαθηματικά σε αντίθετα αποτελέσματα με όσα θέλουν να πρεσβεύουν στην θεματολογία των δύο εκδηλώσεων. Δεν προάγουν την Ηθική και την Δεοντολογία, δεν συμβάλλουν στην ορθή συμπεριφορά δημοσίων υπαλλήλων, εξυπηρετούν στην μη καταπολέμηση της διαφθοράς, αλλά και στην εξάπλωσή της.

Η ΠΟΕ –ΔΟΥ πιστεύει από ότι καθημερινά προκύπτει ότι η Γ.Γ.Δ.Ε. μέσα από τέτοιες δράσεις, προσπαθεί την πλήρη αποτυχία της σε όλους τους τομείς, να την φορτώσει στις πλάτες των εργαζομένων, παραπλανώντας έτσι την κοινή γνώμη.

Ως εκ τούτου προτρέπει την ηγεσία της Γ.Γ.Δ.Ε., ως βήμα καλής θέλησης και διαλόγου να αναγνώσει αλλά και να εφαρμόσει τις θέσεις και τις προτάσεις της ΠΟΕ –ΔΟΥ που έχει καταθέσει έγκυρα και έγκαιρα τον Ιούνιο του 2012 στην Πολιτική Ηγεσία και που σε κοινή Συνεδρίαση – Συνέντευξη Τύπου, έγιναν αποδέκτες από όλους τους κοινωνικούς εταίρους και παραγωγικούς φορείς της χώρας. (Το πλήρες κείμενο) 4 άμεσες προτάσεις της Ομοσπονδίας Εφοριακών για θέματα Φορολογίας στο site:[email protected]) και που πολύ απλά οι θέσεις και προτάσεις της εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, τον κάθε εργαζόμενο, την Ελληνική Κοινωνία, την σχέση Κράτους – Πολίτη, αλλά ίσως και το σημαντικότερο, αυτό της πάταξης της διαφθοράς.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ


Ετικέτες για αναζήτηση διαφθορά ΠΟΕ-ΔΟΥ δημόσιο Γ.Γ.Δ.Ε.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο