Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Εγκατάσταση συστήματος CRM από την Data Communication στο Ίδρυμα Μποδοσάκη για την υλοποίηση του προγράμματος «Είμαστε όλοι πολίτες»http://www.datacomm.grΔελτίο Τύπου

29 Μαΐου 2014

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ CRM ΑΠΟ ΤΗΝ DATA COMMUNICATION ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Η Data Communication (datacomm.gr) ολοκλήρωσε πρόσφατα στο Ίδρυμα Μποδοσάκη την εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος Microsoft Dynamics CRM, το οποίο υποστηρίζει και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης αιτήσεων και επιλογής έργων του Προγράμματος «Είμαστε Όλοι Πολίτες».

Το νέο Πρόγραμμα επιχορήγησης Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), «Είμαστε όλοι πολίτες» που υλοποιείται στην χώρα μας από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών και την ενίσχυση της συμβολής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την δημοκρατία. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και συγκεκριμένα από την Νορβηγία, την Ισλανδία και το Λίχτενσταϊν, στόχος του οποίου είναι η μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό η Data Communication κλήθηκε να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει το σύστημα CRM, που θα υποστηρίζει τις διαδικασίες υποβολής, ελέγχου, επεξεργασίας και  αξιολόγησης,  των αιτήσεων των ΜΚΟ, βάσει προκαθορισμένων κριτηρίων.

Η υλοποίηση του απαιτητικού έργου αυτού σηματοδοτεί τη διεύρυνση των καθετοποιημένων λύσεων της Data Communication στον κλάδο των ΜΚΟ, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν επιτελούν το κοινωνικό τους έργο ευκολότερα και αποτελεσματικότερα.


 
Λίγα λόγια για την Data Communication    

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει περισσότερα από 36.000 προγράμματα σε 18.000 πελάτες, διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, καθώς και πανελλαδικής εμβέλειας Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία και ο μόνος Gold CRM Partner στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Κωνσταντίνος Πολυχρονιάδης, τηλ. 801 1000 801, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο