Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

E9 - Συνεχίζεται ο χορός των χαμένων εργατοωρών

Η εφαρμογή για την υποβολή του Ε9 μια ημέρα πριν την εκπνοή της καταληκτικής προθεσμίας δεν δουλεύει ή μάλλον για την ακρίβεια δουλεύει με αρκετά προβλήματα. Βέβαια, κατά την ωραιοποιημένη λέξη του υπ. Οικονομικών, πρόκειται απλά για «δυσλειτουργία»! Τα προβλήματα δεν εντοπίζονται όμως μόνο στην εφαρμογή Ε9 αλλά και στις υπόλοιπες.

Τα παρακάτω είναι δυο από τα μηνύματα που εμφανίζονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στην εφαρμογή Ε9 και δεν είναι τα μοναδικά:

Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

JBO-26061: Error while opening JDBC connection.
ADF_FACES-60097:Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής σφαλμάτων του server για μια καταχώριση που ξεκινά με: ADF_FACES-60096:Εξαίρεση server κατά τη διάρκεια του PPR, #7566Εάν το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει σκοπό να δώσει παράταση -όπως όφειλε ήδη να έχει κάνει-, τουλάχιστον ας προσπαθήσει να βελτιώσει την εφαρμογή ή στην έσχατη περίπτωση να την κλείσει ώστε να μην ταλαιπωρούμαστε αδίκως. Δεν είναι δυνατόν να καθόμαστε μπροστά στους υπολογιστές μας ώρες ατελείωτες για την διόρθωση μερικών στοιχείων ακινήτων τη στιγμή που μέσα σε δύο ημέρες έχουν συσσωρευθεί πλήθος φορολογικών υποχρεώσεων (εκκαθαριστικές Φ.Π.Α., δηλώσεις νομικών προσώπων, περιοδική δήλωση Φ.Π.Α. κ.λπ.).

Το Ε9 δεν είναι η μόνη ασχολία των λογιστών και συνιστούμε στην ηγεσία του υπ. Οικονομικών να λάβει αυτή την επισήμανση σοβαρά υπόψη της. Τα λανθασμένα εκκαθαριστικά του ΕΝ.Φ.Ι.Α. που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες είναι βέβαια δευτερεύουσας σημασίας για τους ιθύνοντες. Όλα άλλωστε γίνονται με σκοπό τη «διευκόλυνση» των πολιτών.

Ετικέτες για αναζήτηση Ε9 ΑΕ ΕΠΕ εκκαθαριστικές


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο