Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εφαρμογές Soft1 - Γέφυρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τις τεχνολογίες Business Intelligence

19 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς υλοποιείται η συνεργασία της ελληνικής εταιρίας business software Soft One Technologies και της σουηδικής εταιρίας QlikTech, που ειδικεύεται σε θέματα business intelligence. Όπως είναι ήδη γνωστό, με τη συνεργασία αυτή η SoftOne προσφέρει ....

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εφαρμογές Soft1: Γέφυρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τις τεχνολογίες Business Intelligence
Με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς υλοποιείται η συνεργασία της ελληνικής εταιρίας business software Soft One Technologies και της σουηδικής εταιρίας  QlikTech, που ειδικεύεται σε θέματα business intelligence. Όπως είναι ήδη γνωστό, με τη συνεργασία αυτή η SoftOne προσφέρει ήδη στους πελάτες της τεχνολογίες και εφαρμογές business intelligence, ενσωματωμένες σε όλες τις εφαρμογές Soft1.


H SoftOne είναι αποφασισμένη να καταστήσει την εφαρμογή Soft1 γέφυρα των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων προς τις τεχνολογίες business intelligence. Για το λόγο αυτό:

1. Ενσωμάτωσε εφαρμογές της τεχνολογίας αυτής σε όλες τις εμπορικές σουίτες της και όχι μόνον στα ERP συστήματά της.  Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, οι πελάτες της SoftOne εκτίμησαν πολύ θετικά τον τρόπο με τον οποίο οι νέες τεχνολογίες αξιοποιούν τα δεδομένα τους αλλά και το γεγονός ότι οι εξελίξεις αυτές στην εγκατάστασή τους γίνονται χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. 

2. Εκπόνησε ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την εκπαίδευση των συνεργατών της και την ανάπτυξη πρόσθετων υπηρεσιών που θα αξιοποιούν περαιτέρω τη σύνδεση Soft1 & QlikView. Ήδη στην Αθήνα έχουν απονεμηθεί οι πρώτες πιστοποιήσεις συνεργατών ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου διοργανώθηκαν αντίστοιχες εκπαιδευτικές ημερίδες στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι  το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως ο πρώτος κύκλος πιστοποιήσεων ενώ η διαδικασία συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό καθώς πολλοί νέοι συνεργάτες ζητούν να συμμετάσχουν στο project.  

3. Για να ανταποκριθεί στη ζήτηση που έχει δημιουργηθεί, η SoftOne σχεδιάζει να ενσωματώσει στην εφαρμογή Soft1 ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον business intelligence. Ο μηχανισμός αυτός θα αξιοποιεί τα δεδομένα του συστήματος και θα προσφέρει στον επιχειρηματία και τον manager μια νέα γενιά εργαλείων λήψης αποφάσεων. Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται σε ενιαίο περιβάλλον, πολυδιάστατες προβολές δεδομένων με scorecards, dashboards και multi-diagrams αλλά και εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης σεναρίων «What if» που θα αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα της επιχείρησης και θα εντοπίζουν τα σημεία που χρήζουν λήψης ή/και αριστοποίησης αποφάσεων.

 

 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης