Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Εφαρμογές Soft1 - Γέφυρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τις τεχνολογίες Business Intelligence

Με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς υλοποιείται η συνεργασία της ελληνικής εταιρίας business software Soft One Technologies και της σουηδικής εταιρίας QlikTech, που ειδικεύεται σε θέματα business intelligence. Όπως είναι ήδη γνωστό, με τη συνεργασία αυτή η SoftOne προσφέρει ....

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εφαρμογές Soft1: Γέφυρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τις τεχνολογίες Business Intelligence
Με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς υλοποιείται η συνεργασία της ελληνικής εταιρίας business software Soft One Technologies και της σουηδικής εταιρίας  QlikTech, που ειδικεύεται σε θέματα business intelligence. Όπως είναι ήδη γνωστό, με τη συνεργασία αυτή η SoftOne προσφέρει ήδη στους πελάτες της τεχνολογίες και εφαρμογές business intelligence, ενσωματωμένες σε όλες τις εφαρμογές Soft1.


H SoftOne είναι αποφασισμένη να καταστήσει την εφαρμογή Soft1 γέφυρα των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων προς τις τεχνολογίες business intelligence. Για το λόγο αυτό:

1. Ενσωμάτωσε εφαρμογές της τεχνολογίας αυτής σε όλες τις εμπορικές σουίτες της και όχι μόνον στα ERP συστήματά της.  Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, οι πελάτες της SoftOne εκτίμησαν πολύ θετικά τον τρόπο με τον οποίο οι νέες τεχνολογίες αξιοποιούν τα δεδομένα τους αλλά και το γεγονός ότι οι εξελίξεις αυτές στην εγκατάστασή τους γίνονται χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. 

2. Εκπόνησε ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την εκπαίδευση των συνεργατών της και την ανάπτυξη πρόσθετων υπηρεσιών που θα αξιοποιούν περαιτέρω τη σύνδεση Soft1 & QlikView. Ήδη στην Αθήνα έχουν απονεμηθεί οι πρώτες πιστοποιήσεις συνεργατών ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου διοργανώθηκαν αντίστοιχες εκπαιδευτικές ημερίδες στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι  το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως ο πρώτος κύκλος πιστοποιήσεων ενώ η διαδικασία συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό καθώς πολλοί νέοι συνεργάτες ζητούν να συμμετάσχουν στο project.  

3. Για να ανταποκριθεί στη ζήτηση που έχει δημιουργηθεί, η SoftOne σχεδιάζει να ενσωματώσει στην εφαρμογή Soft1 ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον business intelligence. Ο μηχανισμός αυτός θα αξιοποιεί τα δεδομένα του συστήματος και θα προσφέρει στον επιχειρηματία και τον manager μια νέα γενιά εργαλείων λήψης αποφάσεων. Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται σε ενιαίο περιβάλλον, πολυδιάστατες προβολές δεδομένων με scorecards, dashboards και multi-diagrams αλλά και εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης σεναρίων «What if» που θα αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα της επιχείρησης και θα εντοπίζουν τα σημεία που χρήζουν λήψης ή/και αριστοποίησης αποφάσεων.

 

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο