Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Καταργείται η ελάχιστη χρέωση στα κινητά

Καταργείται από 1/1/2007 η ελάχιστη χρέωση των 30 δευτερολέπτων στις κλήσεις κινητής. Παράλληλα, το κόστος των τελών τερματισμού στα δίκτυα κινητής αποκλιμακώνεται περαιτέρω, με την εφαρμογή του σχεδίου μέτρων που υιοθετήθηκε και προβλέπει την προσαρμογή του ...

Καταργείται από 1/1/2007 η ελάχιστη χρέωση των 30 δευτερολέπτων στις κλήσεις κινητής. Παράλληλα, το κόστος των τελών τερματισμού στα δίκτυα κινητής αποκλιμακώνεται περαιτέρω, με την εφαρμογή του σχεδίου μέτρων που υιοθετήθηκε και προβλέπει την προσαρμογή του κόστους των τελών στον μέσο όρο της Ευρώπης ως το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, μετά τις ανακοινώσεις των εταιρειών κινητής να μειώσουν τα τέλη τους, αναφέρει ότι από τις αρχές του έτους μέχρι και την εφαρμογή των νέων μειώσεων από 1/1/2007, η αποκλιμάκωση του κόστους χρήσης κινητής ανέρχεται σε 27%. Η Ρυθμιστική Αρχή σημειώνει ότι η νέα μείωση τελών που θα ισχύσει, θα είναι η δεύτερη μέσα σε 8 μήνες.
Σημειώνεται ότι το τέλος τερματισμού μειώνεται σε περίπου 11 ευρωλεπτά το λεπτό και παραμένει ακριβότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ. Μέχρι τώρα το κόστος κλήσεων σε κινητά είναι ακριβότερο 20%-30% από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
Υπενθυμίζεται ότι το τέλος τερματισμού κλήσεων είναι η χρέωση χονδρικής που πληρώνει για κάθε κλήση μια τηλεπικοινωνιακή εταιρεία σε μια άλλη, προκειμένου να τερματίζουν οι κλήσεις των συνδρομητών της πρώτης στο δίκτυο της δεύτερης. Η λιανική τιμή, την οποία πληρώνει ο συνδρομητής, είναι το άθροισμα του τέλους τερματισμού κλήσεων και ενός επιπρόσθετου τέλους το οποίο καθορίζει η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία, από την οποία ξεκινάει η κλήση.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο