Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε ισχύ από το 2007 φορολογικά κίνητρα για την εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων

Συνάντηση με το προεδρείο της Ενωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ) είχε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης. ...

Συνάντηση με το προεδρείο της Ενωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ) είχε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Τάσος Νεράντζης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι έξι από τις βιομηχανίες του κλάδου, που απασχολεί πάνω από 3.000 εργαζόμενους, έχουν ήδη ενταχθεί σε προγράμματα επιδοτήσεων. Με τη διοίκηση του ΕΒΗΕ συζητήθηκαν θέματα, τα οποία σχετίζονται, με την ψηφισθείσα φορολογική απαλλαγή ενός μέρους των ηλιακών εγκαταστάσεων.

Ο ΓΓ Βιομηχανίας Σπύρος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι «η παροχή φορολογικών κινήτρων, που θα ισχύσουν από το 2007 για την εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων, είναι ένα πολύ σημαντικό μέτρο, το οποίο θα έχει θετική επίδραση και στον κλάδο και στους καταναλωτές».

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο