Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων για την απόκτηση Α΄ τάξης λογιστή-φοροτεχνικού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφίων για την απόκτηση της Α΄ τάξης Λογιστή-Φοροτεχνικού θα υλοποιηθεί ηλεκτρονικά και σε χρόνο, ο οποίος θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία θα ξεκινήσει μετά το πέρας τουλάχιστον τριών εβδομάδων από τις 12/05/2014.

Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να απαντήσουν σε σειρά ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, σε όλες τις εκπαιδευτικές ενότητες του σεμιναρίου σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα.

Γνωστικό αντικείμενο Αριθμός ερωτήσεων
 Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων  25
 Αναλυτική Λογιστική – Κοστολόγηση  25
 Στοιχεία Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς  10
 Διαδικασίες Τέλους Χρήσης  15
 Εργατικά και Ασφαλιστικά Θέματα  25

Το σύνολο των ερωτήσεων θα είναι 100, ενώ δικαίωμα απόκτησης της Α΄ τάξης θα έχουν όσοι απαντήσουν σε τουλάχιστον 50 από τις 100 ερωτήσεις.

Η αναλυτική διαδικασία της ηλεκτρονικής αξιολόγησης θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο