Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι έμποροι αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων του ΕΤΕΑΝ

Οι έμποροι αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων του ΕΤΕΑΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών απέστειλε στις 12  Μαΐου 2014 επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών κον Γιάννη Στουρνάρα, με κοινοποίηση στον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κον Κωστή Χατζηδάκη, ως κάτωθι :

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών γίνεται αποδέκτης της αγωνίας των συναδέλφων εμπόρων που είχαν λάβει δάνεια με την εγγύηση της ΕΤΕΑΝ Α.Ε ή της προκατόχου της ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε και αδυνατούν, λόγω πραγματικής αδυναμίας, να ανταπεξέλθουν στις πληρωμές των δόσεων των δανείων τους προς τις Τράπεζες.

Σε μία περίοδο που οι εμπορικές επιχειρήσεις δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης, προσπαθώντας να διασώσουν τις θέσεις εργασίας και να είναι συνεπείς στις αυξημένες φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις τους προς την Πολιτεία, παρακαλούμε για την προσωπική σας παρέμβαση, προκειμένου :

• Να δοθεί η δυνατότητα χρονικής επέκτασης της αναδιάρθρωσης των δανείων Α’ και Β’ φάσης κεφαλαίου κίνησης (με ή χωρίς επιδότηση επιτοκίου), πέραν του Μαΐου του 2014, όπως προβλέπεται από την ΚΥΑ 12991/2342/13.11.2012.

Θεωρούμε ότι η εν λόγω αναδιάρθρωση θα λειτουργήσει προς όφελος των επιχειρήσεων, των τραπεζών και εν τέλει της Εθνικής μας Οικονομίας.


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΤΕΑΝ έμποροι ΤΕΜΠΜΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο