Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δελτίο τύπου 15-12-06 Επισταμένοι έλεγχοι στην αγορά λόγω εορτών, από το σύνολο του δυναμικού της ΥΠΕΕ

Στο πλαίσιο της αποστολής της για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) θα πραγματοποιήσει, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ..

Στο πλαίσιο της αποστολής της για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου,  η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) θα πραγματοποιήσει, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς - περίοδο κατά την οποία αναμένεται αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας - επισταμένους ελέγχους στην αγορά.

Στους ελέγχους, οι οποίοι θα επικεντρωθούν σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης που βρίσκονται σε εμπορικούς δρόμους και εμπορικά κέντρα πόλεων και έχουν ως αντικείμενο εργασιών κυρίως κοσμήματα, είδη δώρων, είδη ένδυσης - υπόδησης, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, εποχικά είδη και είδη ζαχαροπλαστικής, θα διατεθεί το σύνολο του δυναμικού της Υπ.Ε.Ε. (περισσότεροι από 1.000 υπάλληλοι).  

   Παράλληλα, καθημερινοί θα είναι οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες και πολυτελή εστιατόρια. Τα συνεργεία ελέγχου θα εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην έκδοση ή μη των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων, τα οποία θα ζητούνται και από τους πελάτες (μέσα στο κατάστημα ή κατά την έξοδό τους από αυτό). Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με τα πρόστιμα που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο