Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δελτίο τύπου 15-12-06 Επισταμένοι έλεγχοι στην αγορά λόγω εορτών, από το σύνολο του δυναμικού της ΥΠΕΕ

18 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στο πλαίσιο της αποστολής της για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) θα πραγματοποιήσει, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ..

Στο πλαίσιο της αποστολής της για την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου,  η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) θα πραγματοποιήσει, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς - περίοδο κατά την οποία αναμένεται αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας - επισταμένους ελέγχους στην αγορά.

Στους ελέγχους, οι οποίοι θα επικεντρωθούν σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης που βρίσκονται σε εμπορικούς δρόμους και εμπορικά κέντρα πόλεων και έχουν ως αντικείμενο εργασιών κυρίως κοσμήματα, είδη δώρων, είδη ένδυσης - υπόδησης, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, εποχικά είδη και είδη ζαχαροπλαστικής, θα διατεθεί το σύνολο του δυναμικού της Υπ.Ε.Ε. (περισσότεροι από 1.000 υπάλληλοι).  

   Παράλληλα, καθημερινοί θα είναι οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες και πολυτελή εστιατόρια. Τα συνεργεία ελέγχου θα εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην έκδοση ή μη των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων, τα οποία θα ζητούνται και από τους πελάτες (μέσα στο κατάστημα ή κατά την έξοδό τους από αυτό). Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με τα πρόστιμα που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης