Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Acropolis, στην Αθήνα....

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Acropolis, στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης έχουν ως ακολούθως :

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται :

Πανίδης Αβραάμ, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Καμπάνης Βασίλειος, Πατέλης Νικόλαος, Κορομηλάς Γεώργιος, Τζίμας Ιωάννης, Δεληγιάννης Αθανάσιος, Γκουπιδένης Κωνσταντίνος, Ζήσογλου Παναγιώτης, Κολιόπουλος Αντώνιος και Σταματελάτος Τιμόθεος.

Στο Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται :

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Μαντικίδης Αθανάσιος και Σιβρής Ευάγγελος.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο