Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Επιμορφωτικά σεμινάρια για την απόκτηση της Α΄ τάξης λογιστή φοροτεχνικού - Έκδοση των επαγγελματικών αδειών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι λογιστές φοροτεχνικοί που αναφέρονται στον πίνακα των υποψηφίων που έχουν τις προϋποθέσεις να μετάσχουν στα επιμορφωτικά σεμινάρια για την απόκτηση της Α΄ τάξης λογιστή φοροτεχνικού πρέπει:

Να καταβάλλουν ποσό 35 € που αφορά στα δικαιώματα υπέρ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας για την έκδοση των επαγγελματικών αδειών, μέχρι τις 2 Ιουνίου 2014

α) σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ο κωδικός που θα σας ζητηθεί είναι ο ΑΦΜ σας) στο λογαριασμό 040/546004-26, ή

β) με πληρωμή μέσω internet για όσους έχουν e-banking στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους και επιλέγοντας την καρτέλα ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ – ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με το ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ τους.

Την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα μέσω της υπηρεσίας ενημέρωσης (http://www.oe-e.gr/oe/pay/) να παραλάβουν το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα είναι αναρτημένο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με το πέρας των τριών εβδομάδων θα  υπάρξει με νεώτερη  ανακοίνωση, ενημέρωση για τη διαδικασία αξιολόγησης.

Για τυχόν δυσκολία στην παραλαβή του εκπαιδευτικού υλικού οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210 5228528 και  210 5202250 εσωτερικό 185.


Ετικέτες για αναζήτηση επιμορφωτικά σεμινάρια σεμινάρια


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο