Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Ο.Σ.ΥΠ.Ε. - Σύσκεψη με Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο.Σ.ΥΠ.Ε.
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ. 10110, τηλ.: 2105226008 , fax: 2103215924,
Email: [email protected], website: www.osype.gr

Αθήνα 7 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Έπειτα από πρόσκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας μας και των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων των Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας, της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, θα συμμετέχουν σε ευρεία σύσκεψη με τα λοιπά πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία του Δημοσίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 και ώρα 13.30΄ στο αμφιθέατρο MAX του Πολυτεχνείου (Πατησίων και Στουρνάρη), για τον καλύτερο συντονισμό των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται ενάντια στην εφαρμογή του Ν. 4250/2014 για την αξιολόγηση.

Στόχος της ανωτέρω σύσκεψης είναι η οργάνωση των αγωνιστικών μας αντιδράσεων και κινητοποιήσεων προκειμένου να μην εφαρμοστούν και να ακυρωθούν στην πράξη οι αυθαίρετες και αντισυνταγματικές διαδικασίες της συγκριτικής και με προκατασκευασμένο τρόπο αξιολόγησης του Ν. 4250/2014.

Για τα αποτελέσματα της ανωτέρω σύσκεψης και τις αποφάσεις που θα ληφθούν, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νεώτερη ανακοίνωση.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση, δεν είναι υπόθεση καθενός ξεχωριστά, δεν είναι πεδίο δημιουργίας, προβολής και προαγωγής συντεχνιακών αντιλήψεων και συμπεριφορών, αλλά αντιθέτως για να είναι σθεναρός και αποτελεσματικός, πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μαζικής, συλλογικής δράσης, συνεργασίας και συσπείρωσης όλων των δυνάμεων του Δημοσίου.

Χαιρετίζοντας και στηρίζοντας την από 29.04.2014 ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και αναμένοντας όλες τις σχετικές αποφάσεις που χρειάζονται και πρέπει να ληφθούν από την ΑΔΕΔΥ και τα συνδικαλιστικά μας όργανα, σας διαβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά ότι με τόλμη και αποφασιστικότητα θα απαντήσουμε αγωνιστικά και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνουν ανενεργές και στα «χαρτιά» οι διατάξεις της «δήθεν» αξιολόγησης του Ν. 4250/2014.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΑΚΝΙΑ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο