Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών

Ανακοίνωση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών (Θεσαλλονίκης)

Καλημέρα συνάδελφοι και καλή δύναμη,

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συλλογής στοιχείων των συναδέλφων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν μέσω της εγγραφής τους στην Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

Ενημερωτικά οι ενδιαφερόμενοι (νέοι συνάδελφοι και παλιά ανενεργά μέλη) είμαστε κοντά στους εκατό.

Σε συνέχεια της προσπάθειάς μας έχει αποφασισθεί συνάντηση στην οποία θα αποφασίσουμε από κοινού τις λεπτομέρειες για τις περαιτέρω ενέργειες που απαιτούνται. 

Η συγκέντρωση έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 6 ώρα το απόγευμα, στο καφέ "ΕΝΩ", γωνία Ερμού με Ίωνος Δραγούμη (στον 2ο όροφο)

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο