Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
3ης Σεπτεμβρίου 36, 10432, Αθήνα - Τηλ.: 5202250-260-270, FAX: 5229167, e-mail: [email protected]

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΑΘΗΝΑ 3 Μαΐου 2014

Μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τα μέλη του, παρουσίασε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ), στο πλαίσιο υλοποίησης των νέων καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες υλοποιήθηκαν μέσω των κάτωθι τριών έργων:

- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προς τα μέλη του και τους πολίτες

- Παροχή ολοκληρωμένων Ψηφιακών Υπηρεσιών του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προς τα μέλη του με την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (e-government)

- Ψηφιακή βιβλιοθήκη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση των μελών και των πολιτών (e-library)

Οι υπηρεσίες που σταδιακά θα τίθενται ηλεκτρονικά σε λειτουργία είναι οι εξής:

1. Διαδικτυακή πρόσβαση σε οικονομικές μελέτες, οικονομικά περιοδικά, βιβλία και έρευνες που έχουν ψηφιοποιηθεί και διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της νέας ψηφιακής βιβλιοθήκης – http://juselib.oe-e.gr

2. Τήρηση πλήρους και ενημερωμένου ηλεκτρονικού φακέλου για κάθε μέλος του ΟΕΕ.

3. Ηλεκτρονική υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης των λογιστών σε ετήσια βάση.

4. Πλήρης διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής νέων μελών στο μητρώο

5. Ηλεκτρονική μεταβολή στοιχείων μητρώου (τίτλοι σπουδών, ξένες γλώσσες, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ)

6. Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων

7. Ηλεκτρονική έκδοση βεβαιώσεων

8. Πληρωμή υποχρεώσεων μελών και λογιστών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, καθώς και μέσω χρήσης του Διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ

9. Πλήρης προσωποποιημένη ενημέρωση της εξέλιξης όλων των διαδικασιών μέσω e-mail

Η παρουσίαση των νέων, αυτών, καινοτόμων Ψηφιακών Υπηρεσιών του Οικονομικού Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Πάτρα, την Παρασκευή 2 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσει και νέα εκδήλωση στην Αθήνα.


Από το Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΣΠΑ ΟΕΕ e-library e-government Ψηφιακή Σύγκλιση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο