Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μέτρα υπέρ των ειλικρινών φορολογουμένων

15 Δεκέμβριου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Tην απόσυρση της διάταξης του φορολογικού νομοσχεδίου με την οποία καταργείται η έκπτωση 1,5% στην εφάπαξ καταβολή των φόρων ζητάει, μεταξύ άλλων, το EBEA στο υπόμνημα που απέστειλε στο υπουργό Oικονομίας Γ. Aλογοσκούφη και στα κόμματα με τις θέσεις του ..

Tην απόσυρση της διάταξης του φορολογικού νομοσχεδίου με την οποία καταργείται η έκπτωση 1,5% στην εφάπαξ καταβολή των φόρων ζητάει, μεταξύ άλλων, το EBEA στο υπόμνημα που απέστειλε στο υπουργό Oικονομίας Γ. Aλογοσκούφη και στα κόμματα με τις θέσεις του Eπιμελητηρίου.

Στο υπόμνημα του, το EBEA προτείνει δέσμη μέτρων υπέρ των ειλικρινών φορολογούμενων σχετικά με τις ελεγκτικές διαδικασίες, προκειμένου - όπως σημειώνει - εκτός των άλλων να αποφευχθούν σε μεγάλο βαθμό οι προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια που συνήθως ταλαιπωρούν τους φορολογούμενους και καθυστερούν τη βεβαίωση και είσπραξη φορολογικών εσόδων. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος το EBEA K. Mίχαλος «η φιλοσοφία ότι όλοι οι φορολογούμενοι είναι ανειλικρινείς πρέπει να αλλάξει, καθώς δεν μπορεί κάθε φορά να «πληρώνουν το μάρμαρο» και οι σωστοί φορολογούμενοι».

Πηγή Ημερησία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης