Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέτρα υπέρ των ειλικρινών φορολογουμένων

Tην απόσυρση της διάταξης του φορολογικού νομοσχεδίου με την οποία καταργείται η έκπτωση 1,5% στην εφάπαξ καταβολή των φόρων ζητάει, μεταξύ άλλων, το EBEA στο υπόμνημα που απέστειλε στο υπουργό Oικονομίας Γ. Aλογοσκούφη και στα κόμματα με τις θέσεις του ..

Tην απόσυρση της διάταξης του φορολογικού νομοσχεδίου με την οποία καταργείται η έκπτωση 1,5% στην εφάπαξ καταβολή των φόρων ζητάει, μεταξύ άλλων, το EBEA στο υπόμνημα που απέστειλε στο υπουργό Oικονομίας Γ. Aλογοσκούφη και στα κόμματα με τις θέσεις του Eπιμελητηρίου.

Στο υπόμνημα του, το EBEA προτείνει δέσμη μέτρων υπέρ των ειλικρινών φορολογούμενων σχετικά με τις ελεγκτικές διαδικασίες, προκειμένου - όπως σημειώνει - εκτός των άλλων να αποφευχθούν σε μεγάλο βαθμό οι προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια που συνήθως ταλαιπωρούν τους φορολογούμενους και καθυστερούν τη βεβαίωση και είσπραξη φορολογικών εσόδων. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος το EBEA K. Mίχαλος «η φιλοσοφία ότι όλοι οι φορολογούμενοι είναι ανειλικρινείς πρέπει να αλλάξει, καθώς δεν μπορεί κάθε φορά να «πληρώνουν το μάρμαρο» και οι σωστοί φορολογούμενοι».

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο