Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπομονή μέχρι το ...2017 για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών - Η συμφωνία με τρόικα

Την προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στα επίπεδα των εμπορικών τιμών το 2017 προβλέπει η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα. Όλο το χρονοδιάγραμμα της προσαρμογής.

Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής που επικαιροποιήθηκε μετά από συμφωνία με την τρόικα και δόθηκε στη δημοσιότητα, η διαδικασία για την προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ωστόσο, θα χρειαστούν δυόμιση χρόνια για να φτάσουμε στη μείωση των αντικειμενικών αξιών, βάση των οποίων υπολογίζονται οι φόροι επί της ακίνητης περιουσίας.

Το χρονοδιάγραμμα

Αναλυτικότερα, προβλέπεται το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα:

•Ιούνιος 2014: Συστήνεται επιτροπή για το σχεδιασμό του εγχειρήματος
•Ιανουάριος 2015: Συστήνεται ειδική ομάδα για τη συλλογή των εμπορικών τιμών
•Σεπτέμβριος 2015: Παράδοση του πορίσματος για τις πραγματικές τιμές
•Ιανουάριος 2016: Σύσταση επιτροπής για τον καθορισμό ενός ειδικού δείκτη μεταβολής των τιμών
•Ιανουάριος 2017: Τίθενται σε εφαρμογή οι νέες αντικειμενικές αξίες

Πηγή http://www.moneyonline.gr


Ετικέτες για αναζήτηση αντικειμενικές τρόικα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο