Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.-Θριασίου Πεδίου και Πέριξ - «Απαιτούμε παράταση ενός μήνα για τις φορολογικές υποχρεώσεις καταληκτικής ημερομηνίας 30/4/2014»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ και ΠΕΡΙΞ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30/04/2014

Παρά την υπερβάλλουσα προσπάθεια των Λογιστών Φοροτεχνών για την εμπρόθεσμη υποβολή των δηλώσεων που λήγουν σήμερα , το σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών δεν μπορεί να ανταπεξέλθει για ακόμα μια φορά στις απαιτήσεις που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.

Αντί λοιπόν να ακούσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για μια φορά τους λογιστές και να εισπράξει τα απαραίτητα για την λειτουργία του Κράτους από τις επιχειρήσεις, παραληρεί ανάμεσα σε θεωρίες που ως γνωστόν απέχουν από την πραγματικότητα κατά το πείραμα.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ έχουν ξεπεράσει τα όρια της αντοχής τους με τις επιπολαιότητες του Υπουργείου.

Οι ημερομηνίες μπορούν να είναι καταληκτικές για τις φορολογικές υποχρεώσεις εφόσον δίδεται το προβλεπόμενο από τον Νόμο χρονικό διάστημα, καθώς συντρέχει και η ορθή λειτουργία των συστημάτων για την υποβολή αυτών.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ 30/04/2014.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΖΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο