Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Φ.Ε.Ε. Ν. Φθιώτιδας και Ευρυτανίας - Αίτημα για παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων που λήγουν 30/04/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 17Α - 351 00 ΛΑΜΙΑ
Τηλ./Fax: 22310-35706 Ε-mail:[email protected]

Λαμία 29/04/2014

Προς το Υπουργείο Οικονομικών
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη

Κοινοποίηση
Π.Ο.Φ.Ε.Ε
TAXHEAVEN

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Λογιστικά μας γραφεία από πλευράς εργασίας, λόγω των αυξημένων φορολογικών και ασφαλιστικών υποθέσεων κατά τον μήνα Απρίλιο του 2014, τείνει να μας οδηγήσει στην πλήρη απόγνωση, με άμεσες συνέπειες για την σωματική και ψυχική υγεία μας. Η ηλεκτρονική γραφειοκρατία, χωρίς να έχουμε τη συμπαράσταση που πρέπει για όλη την προσπάθεια μας από το Υπουργείο Οικονομικών δεν μπορεί να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό.

Ζητάμε το γρηγορότερο εξεύρεση λύσεων, που θα διαμορφώσουν ένα πλαίσιο διαλόγου που θα αναβαθμίζει τη συνεργασία ανάμεσα μας.

Η επικράτηση της λογικής και η ουσιαστική αναγνώριση μας, για την όλη προσπάθεια που διεξάγεται, σύντομα θα μας φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ως πρώτη ένδειξη αυτής της καλής πίστης, ζητάμε παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων που λήγουν την 30η Απριλίου 2014 τουλάχιστον για ένα μήνα, έως την 31η Μαΐου 2014.

Μετά τιμής
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κωστόπουλος Λεωνίδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο