Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πιθανή παράταση από το Υπ. Οικ.

Σε πλήρη λειτουργία το taxis εδώ και λίγη ώρα, μετά από τα πρωινό blackout. Ωστόσο τόσο το σημερινό συμβάν όσο και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών που παρουσίασαν οι εφαρμογές της Γ.Γ.Π.Σ., καθιστούν αναγκαία την παράταση των φορολογικών υποχρεώσεων που λήγουν αύριο ο οποίες ενδεικτικά είναι:

- Υποβολή δήλωσης ομόρρυθμων ή ετερόρρυθμων εταιρειών κ.λπ.

- Οριστική δήλωση Φ.Μ.Υ. (Έντυπο Ε7)

- Οριστική δήλωση παρακρατούμενων φόρων ελευθέρων επαγγελματιών,

- Εκκαθαριστική δήλωση Φ.Π.Α. για υπόχρεους με απλογραφικό σύστημα

- Υποβολή συνοπτικού πίνακα τεκμηρίωσης ενδοομιλικών συναλλαγών

- Καταληκτική ημερομηνία διορθώσεων μηδενικών Φ.Α.Π. 2012 και 2013

- Υποβολή δήλωσης και απόδοση παρακρατούμενων φόρων

- Υποβολή περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α

Στην Γ.Γ.Δ.Ε. εξετάζουν το θέμα της παράτασης και πιθανόν να έχουμε σύντομα επίσημες ανακοινώσεις.


Ετικέτες για αναζήτηση ΓΓΠΣ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο