Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση του Φ.Α.Π. για τους κατοίκους του Ψυχικού

Ολοκληρώθηκε η νέα εκκαθάριση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για το έτος 2012 από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για τους κατοίκους ψυχικού.

Για την νέα εκκαθάριση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας 2012 ελήφθησαν υπόψη οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων και οι συντελεστές αυξομείωσης, όπως είχαν αναπροσαρμοσθεί και ίσχυαν στις 31 Δεκεμβρίου 2008.

Στην μερίδα των φορολογούμενων εμφανίζεται η νέα εκκαθάριση με οφειλόμενο ΟΛΟ τον φόρο, καθώς η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΔΗΛΕΔ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων δεν αφαίρεσε αυτόματα το ποσό της νέας εκκαθάρισης (μικρότερο) από το ποσό της παλαιάς εκκαθάρισης (μεγαλύτερο).

Σύμφωνα με δηλώσεις του ΓΓΔΕ οι αυτόματοι συμψηφισμοί θα αργήσουν "λίγο" και όσοι δεν χρειάζεστε ενημερότητα πρέπει να περιμένουν.

Δυστυχώς όμως όσοι  χρειάζονται ενημερότητα θα πρέπει να περάσουν από την Δ.Ο.Υ..


Ετικέτες για αναζήτηση ΦΑΠ ΓΓΔΕ ενημερότητα Ψυχικό ΔΗΛΕΔ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο