Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Δήλωση του Προέδρου του Ο.Ε.Ε. για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 210 5202252  , FAX: 5202903,  e-mail: [email protected]

Αθήνα 25 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Προέδρου του Ο.Ε.Ε. για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων

Με αφορμή τη διάταξη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των επιχειρήσεων, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, σχολίασε :

"Η συγκεκριμένη διάταξη ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα δεκαετιών του επιχειρηματικού και οικονομικού κόσμου της χώρας. Σε μια περίοδο, όπου ζητούμενο για τη χώρα είναι όσο ποτέ η προσέλκυση επενδύσεων, η ίδρυση επιχείρησης ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες είναι στη σωστή κατεύθυνση και μόνο.

Ζητούμενο πλέον είναι η άμεση και ταχύτατη εφαρμογή της, καθώς και η σύσταση τέτοιων ελεγκτικών μηχανισμών, που να λειτουργούν απρόσκοπτα και να διασφαλίζουν τόσο το αδιάβλητο της διαδικασίας, όσο και την εξέλιξη των σύννομων επιχειρήσεων".  

Από το Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο