Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σεμινάριο Διασυνοριακής Επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σας καλεί να συμμετάσχετε στο σεμινάριο για το Διασυνοριακό Επιχειρείν που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Μαΐου 2014 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο, διάρκειας μισής ημέρας, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι δωρεάν. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων, σε εθνικό επίπεδο, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις ΜΜΕ να κατανοήσουν τις διαθέσιμες επιλογές για την επιτυχή διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και την ανάκτηση των διασυνοριακών οφειλών.

Επιθυμώ να εγγραφώ!

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής http://ec.europa.eu/enterprise/policies/sme/business-environment/cross-border-enforcement/greece/index_el.htm για να δείτε προσχέδιο του προγράμματος του σεμιναρίου καθώς και τον οδηγό διαχείρισης διασυνοριακών απαιτήσεων στην ΕΕ. Ο οδηγός διατίθεται σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε.

Η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει την Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Το όνομα και ο οργανισμός που εκπροσωπείτε θα δημοσιευθούν στον επίσημο κατάλογο συμμετεχόντων του σεμιναρίου.

Παρακαλούμε προωθείστε αυτή την πρόσκληση σε όποιο άτομο θεωρείτε ότι θα ενδιαφερόταν να παρακολουθήσει δωρεάν ένα σεμινάριο για τη διαχείριση διασυνοριακών πιστώσεων και απαιτήσεων.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή περαιτέρω διευκρινήσεις.

Προσβλέποντας να σας συναντήσουμε στις 28 Μαΐου 2014,

Με εκτίμηση,
Γραμματεία Σεμιναρίου
[email protected]
Συμμετάσχετε στη συζήτηση μέσω Twitter #XborderEU
Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο