Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπ. Οικ.: Κλήρωση κάθε εβδομάδα με έπαθλο πολυτελή Ι.Χ. για όσους συλλέγουν αποδείξεις

Τη διοργάνωση εβδομαδιαίων κληρώσεων με έπαθλο πολυτελή ΙΧ προς επιβράβευση των πολιτών που συλλέγουν αποδείξεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, ως μέσο πάταξης της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», το καλοκαίρι δέκα Ferrari, δύο Lamborghini, μερικές Porsche, Jaguar, Mercedes θα κληρωθούν σε εκείνους που θα δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό ...αποδείξεων.

Πρόκειται για αυτοκίνητα που προέρχονται από κατασχέσεις και φυλάσσονται στον ΟΔΔΥ. Για την κλήρωσή τους, ως μορφή επιβράβευσης, σε όσους συλλέγουν αποδείξεις, έχει γίνει η σχετική προεργασία από τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Εβδομαδιαία κλήρωση

Με βάση το σχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία, όποιος θέλει θα μπορεί να καταθέσει αποδείξεις που λαμβάνει αγοράζοντας διάφορα είδη. Οι αποδείξεις θα μπαίνουν σε μια κληρωτίδα και κάθε εβδομάδα θα κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο.

«Καλύτερα να τα δώσω στους πολίτες παρά να σκουριάζουν στον ΟΔΔΥ» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Βήμα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ζήτημα βέβαια είναι εάν θα μπορέσει ο... τυχερός να συντηρήσει τα αυτοκίνητα αυτά και να πληρώσει τους φόρους και τα τεκμήρια που συνεπάγεται η χρήση και κατοχή τους.

Πηγή http://www.moneyonline.gr


Ετικέτες για αναζήτηση αποδείξεις αυτοκίνητα ΙΧ κληρώσεις ΟΔΔΥ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο