Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Θεοχάρης: Είμαι ευγνώμων... Ευχαριστίες στους τεχνικούς της Εφαρμογής για το κοινωνικό μέρισμα

Είμαι ευγνώμων" σημείωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, σε ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook, ευχαριστώντας την ομάδα των ανθρώπων που εργάζονται Μεγάλη Πέμπτη.

Η σχετική ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων:

"Είμαι ευγνώμων για την ομάδα που Μ. Πέμπτη κάθεται τόσο αργά για να την ενεργοποιήσει και θα κάτσει και 2 ώρες ακόμη για να δει αν όλα πάνε καλά.

Τέλος μιας υπερπροσπάθειας των τελευταίων ημερών για να φτιαχτεί η εφαρμογή σε ελάχιστο χρόνο. Όσο έχουν προγραμματίσει στην ζωή τους μπορούν να με καταλάβουν όταν η ΚΥΑ υπογράφηκε μόλις χθες."Ετικέτες για αναζήτηση Θεοχάρης κοινωνικό μέρισμα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο